Не СhatGPT єдиним: 10 AI-сервісів для контент-маркетингу в IT-компанії (вереснева добірка)

Не СhatGPT єдиним: 10 AI-сервісів для контент-маркетингу в IT-компанії (вереснева добірка)

Час – найцінніший ресурс. Ви маєте цілі, як то просування бренду та зростання впізнаваності, і, разом із тим, вам може критично не вистачати часу на створення якісного наповнення сторінок у соцмережах, написання блогу на сайті та публікації статей у ЗМІ. Якщо все перелічене – про вас, пропонуємо ознайомитися з класними інструментами штучного інтелекту, які дозволять швидко генерувати гідні ідеї, допомогти зі створенням контенту, щоб заявити про ваш продукт та послуги вже сьогодні.

1. Synthesia

Посилання: https://www.synthesia.io/

Що варто знати?

А що тут у нас? Відеоконтент! Розбавте тексти, презентації і PDF-файли привабливими відео, які сподобаються вашим клієнтам. Synthesia.io — це потужний AI інструмент для створення відео, який дозволяє користувачам генерувати професійні відео, перетворюючи звичайний текст на аудіо та супроводжуючи звукову доріжку якісною візуалізацією.

Перетворюйте свої тексти на відео за лічені хвилини. Є опція озвучення відео понад 120 мовами. Відео можна зробити яскравішими за допомогою понад 140 аватарів, згенерованих ШІ. Й редагувати контент дуже просто.

Як це працює? Пишете сценарій, виставляєте налаштування, запускате процес, далі – шерите або скачуєте відео!

Серед користувачів ресурсу – такі зірки спорту, як Девід Бекхем та Ліонель Мессі, компанії BBC, EY, Facebook, McDonalds, Amazon і WPP.

2. Narrato

Посилання: https://narrato.io/

Що варто знати?

Narrato — це платформа для маркетологів і творців контенту на базі штучного інтелекту, яка дозволяє швидше й краще разом створювати виграшний контент. Narrato максимально прискорює весь процес створення контенту – від ідеї й планування до створення, оптимізації й публікації.

Також продукт є чудовим комплексним рішенням для управління процесами. Весь процес роботи з контентом зведений в одному місці. Так, ресурс є популярним серед копірайтерських агенцій, SEO-оптимізаторів, власників блогів та онлайн-ЗМІ, власників сайтів.

3. Writesonic

Посилання: https://writesonic.com/

Що варто знати?

Покажіть вашу присутність у діджитал-світі! Writesonic є універсальним рішенням для створення контенту. Генерація аудіо, створення зображень і розробка чат-ботів AI – все тут.

Продукт дозволяє творити SEO-оптимізований контент без плагіату. Writesonic буде корисний для:

  • авторів – створення блогів і статей, рекламних листів, есе, звітів;
  • е-commerce – оптимізовані назви й описи товарів та послуг дозволяють підвищити рейтинг магазину в пошуковій видачі Google й, відповідно, нарощувати продажі; 
  • маркетологів – круті рекламні тексти дозволять збільшити кількість конверсій, підвищити CTR і зменшите ціну за клік;
  • власників бизнесу – ресурс корисний у якості аналітика ринку й генератора нових ідей. Захопіть цікаві ніші!

4. Scalenut

Посилання: https://www.scalenut.com

Що варто знати?

Універсальне рішення для побудови маркетингу. Планування, дослідження, створення, оптимізація, аналітика – все в одному місці. Компанії в усьому світі, починаючи від малих і закінчуючи великими підприємствами, використовують Scalenut для покращення свого контенту.

Розширення Scalenut Chrome дозволить вам у кілька кліків творити ефектний контент з нульовим плагіатом. Підсумкові тексти оптимізовані під найрізноманітніші платформи –  Facebook, LinkedIn, Quora, Twitter тощо. Використовуйте його для написання публікацій у соціальних мережах, блогів, електронних листів, рекламних текстів і багато іншого.

Як результат – шанс на максимальну віддачу ваших інвестицій. Продукт оцінений на 4.8 з 5 SEO-стратегами, сучасними маркетологами, агентствами і засновниками!

Продукт простий у встановленні, користуванні та має якісну службу підтримки.

5. Closers Copy

Посилання: https://www.closerscopy.com/

Що варто знати?

Шанс збільшити свої продажі за допомогою оптимізованих для SEO блогів і унікальних продаючих текстів! Час вийти з посередності.

Якщо ви шукаєте програмне забезпечення для копірайтингу зі штучним інтелектом, яке є унікальним, пропонує широкий спектр функцій і має доступ до 127 різних мов, ClosersCopy  - ідеальний вибір. Ба більше, в планах – багато оновлень, тому з часом цей софт стане ще кращим.

«Вишенька на  торті»: ваші інтереси захищені 14-денним строком повернення коштів. Якщо ви не вражені результатом, можете отримати повне відшкодування.

6. Ink For All

Посилання: https://inkforall.com/

Що варто знати? Сила оптимізованого контенту – яка вона? Можете дізнатися тут.

Ресурс – помічник у вашому SEO-просуванні. Ink For All дозволить знайти саме ту аудиторію, на яку ви націлені. Система працює швидко, створює легкі тексти, які нативно сприймаються.

Безкоштовні навчання, відео-інструкції, на кожному кроці спрощують для кожного користувача опанування ефективного контенту за допомогою цього ресурсу.

Скільки ж цих користувачів? Лише за останній тиждень на платформі було створено 24057 акаунтів. Серед юзерів – представники таких потужних гравців, як Hubspot, Uber, Google.

7. Frase

Посилання:  https://www.frase.io/

Що варто знати?

Перша сторінка у Google – це мрія чи реальність? Frase – ваша паличка-рятівниця, якщо ви кревно зацікавлені у високій пошуковій видачі. Інструмент допомагає створювати тексти, що добре сприймаються Google, є оптимізованими під пошук. Механізм працює наступним чином: ви задаєте факти, вони враховуються, додається інформація вже з наявних результатів пошуку й, вуалі, є чудовий результат!

Знову до цифр які ніколи не брешуть. Продуктові вже надали перевагу понад 30000 команд контент-мейкерів, SEO-оптимізаторів та маркетологів.

8. Rytr

Посилання: https://rytr.me/

Що варто знати? Rytr – спосіб у 10 разів швидше творити будь-який контент: дописи для Facebook та Instagram, статті для блогів, SEO-оптимізовані тексти та багато іншого. Все просто: ставите задачу, задаєте контекст певними вхідними даними, й Rytr супер-швидко генерує результат. Більше жодних письменницьких «глухих кутів»! Також Rytr є зручною content management system для всіх ваших процесів. 

Найкращим чином про проєкт скажуть цифри: більш ніж 7 мільйонів користувачів із числа копірайтерів, маркетологів та підприємців (Adidas, Ford, Dell, IKEA зокрема), більш ніж 25 мільйонів годин та більш ніж 500 мільйонів доларів зекономлено на створенні контенту, рейтинг задоволеності 4.9 за 5-бальною шкалою в опитуванні  більш ніж 1000 респондентів у TrustPilot, G2.

9. Anyword

Посилання: https://anyword.com/

Що варто знати? Мрієте «захопити ринок»? Anyword – ресурс, що дозволяє досягати бажаних результатів у продажах. Власне, про це й говорить гасло проєкту:  єдина AI-платформа, котра знає, чого потребують ваші клієнти.

Як це працює? Платформа Copy Intelligence від Anyword аналізує увесь контент, що ви колись створювали, і на цій базі формулює меседжі, що будуть кращими для формулювання думок у наповненні вашого сайту, в рекламі, соціальних медіа та у разі написанні імейлів. 

Ресурсу довіряють більш ніж 1 мільйон компаній, серед них – такі гіганти, як Amazon, Payoneer, National Geographic, BBC.

10. Jasper

Посилання: https://www.jasper.ai

Що варто знати? Ресурс дозволяє за допомогою штучного інтелекту створювати тексти з урахуванням tone of voice вашого бренду. Мова про будь-які текстові матеріали: пости у соцмережах, офіційні листи, «начинка» блогу або навіть пояснювальна записка  керівництву. Ви завжди лишатиметеся послідовними й впізнаваними.

Більше того, Jasper API дозволить вбудувати механізми в усі платформи компанії.

Разом із тим, якщо ви працюєте із Jasper, всі ваші дані лишатимуться у безпеці. Контроль безпеки та конфіденційності від Jasper постійно удосконалюється на дотримання найвищих галузевих стандартів, зокрема через сертифікацію SOC2.

З практики «Компанери», найчастіше у контент-маркетингу використовують тулзи точково, для якихось окремих завдань. І зрозуміло чому, адже навчання моделі своєму стилю та вимогам потребує часу, терпіння та певних навичок спеціаліста. До того ж фоново існує страх, що ШІ відбере у райтера роботу.

На нашу думку, на цьому етапі розвитку штучного інтелекту спеціалістам не варто хвилюватись: AI-інструменти лише полегшують рутину, а не повністю «викреслюють» людину з процесу. 

Створений контент як ніколи потребує пильного «редакторського ока»: дотримання цілей peace of content, донесення читачу цінності, приведення у відповідність тону, зміни формулювань, перевірки фактів, унікальності (human writing) текстів.